Praktijktraining

Praktijkgerichte training voor teams.

Teams die volgens Welzijn Nieuwe Stijl werken, Sociale teams en professionals
die handvatten in de dagelijkse praktijk willen op het gebied van:

- Verbinden in de buurt
- Informele netwerken versterken
- Wijkgericht inzetten van social media
- Buurtscan maken
- Eropaf en present zijn

Op maat bied ik trainingen aan. Variërend van een dagdeel tot een reeks dagdelen waarin verschillende onderwerpen aanbod komen. Altijd doelgericht, speels en praktisch.
Naast dit traject kan ik ook als praktijkcoach worden ingezet, een goede combinatie, omdat er dan aandacht is voor specifieke vragen die we direct in de praktijk kunnen opzoeken en oefenen.

Op vraag ontwikkel ik trainingen. Passend bij de wijk, passend bij de behoefte van het team. Samen met De Blije Kameel ontwerp ik spellen die ik gebruik in de training. Bijvoorbeeld het Netwerkspel om informele netwerken te versterken met de bewoner en de KamelenKaravaan om op een avontuurlijke manier eropaf te gaan in de wijk.

Ervaar hoe het is om middels een speels spel direct aan de slag te gaan en inzichten te krijgen die je je verdere loopbaan met je mee zult nemen. Wil je met plezier samen nieuwe dingen ontdekken in de praktijk van alle dag? Laat je verassen en neem contact op voor het huidige aanbod en de mogelijkheden voor het op maat maken van een praktijktraining of een spel.